Bob Ford

wearing van cleef & arpels ring lucky man replica Let you wedding all fine

Spirituele gebedsgenezing Nederlands

Ik werd ingeleid op fake van cleef and arpels long necklace Reiki 1 in februari 1993. Op Reiki 2 een paar maanden later en als een Reiki Master in September 2004. Ik begon onderwijs naar het begin van 1995.

Mijn eerste vraag over mijn Reiki 1 cursus was om te vragen mijn meester waar de Reiki energie vandaan kwam. Ze vertelde me dat Reiki "Universele levensenergie" was. De energie die om ons heen. Deze energie kunt bomen en planten groeien en ons te leven. In die dagen, mijn linker hersenen (degene die analytische) was nog steeds dominant en ik meer uitleg nodig. Dus ik vroeg dit model van cleef fake alhambra necklace om me te tonen deze energie en ze kon niet. Het is mogelijk om te zien de aura. In mijn Reiki cursussen leren ik studenten hoe om te zien op het gebied van energie die is om ons heen. Dit heet de aura. De meeste studenten zijn in staat om te zien de eerste laag van de aura (het etherische veld) na slechts een paar seconden.

Toen ik Reiki 2, studeerde ik nogmaals mijn meester vroeg waar de energie vandaan kwam en vrij kreeg veel hetzelfde antwoord. Ik was verbaasd over de intelligentie van Reiki. Laten we werken via een voorbeeld om dit punt te illustreren.

Zeggen dat je bent geconfronteerd met een Client lijden hoofdpijn. Hoofdpijn hebben vele oorzaken. Ze kunnen worden veroorzaakt door stress, spanning in de nek, leverproblemen, constipatie, enz. Laat veronderstellen uw klant lijdt aan constipatie en dat dit de oorzaak van zijn hoofdpijn. U zal behandelen hem met Reiki op het hoofd. Dit kan echter leiden tot een darm beweging. Als zodanig, is Reiki de wortel van het probleem behandeld.

De magie van Reiki echter stopt niet daar. Reiki zal ook proberen te geven hem de oorzaak van zijn constipatie. De volgende dag, hij kan gaan en n van zijn vrienden hem vertelt dat eindelijk hij niet langer verstopt omdat hij zijn dieet is veranderd en is nu meer vezels eten en minder dierlijk voedsel (meer dan vereenvoudigd voor dit voorbeeld). Hij heeft zijn antwoord. Als hij gaat voorbij aan het, kan hij goed vinden zichzelf lezen van een artikel in een tijdschrift met een soortgelijke verklaring een paar dagen later. Uiteindelijk, als hij houdt aan het negeren van de berichten, zullen ze stoppen.

Deze intelligentie verbijsterd mij. Uiteindelijk, heb ik mijn Meesters Reiki met William Rand uit de Verenigde Staten in September 1994. William gesproken over Reiki gidsen in zijn cursus en dit heeft me genteresseerd. Zou deze gidsen de intelligentie achter Reiki? Toen ik terug naar huis na de cursus, ik besloot te gaan studeren gidsen en kocht een boek genaamd gewoon "Gidsen" door Iris Belhayes. Deze dame gekanaliseerd haar geest gids die schreef het boek via haar. Een kleine maar zeer uitdagend boek. Ik heb geleerd over de theorie van "leven na de dood", het proces van het leven in de geestenwereld en rencarnatie. Fascinerende spul was het voor mij op het moment. Ik begon te geloven dat de Reiki intelligentie was omdat deze Reiki gidsen de energie in ons lichaam gericht.

Toen, op een dag kreeg ik bevestiging. Ik hielp Marie, een vriend van mij die had een probleem met een knie. Marie werd Helderziende geboren. Tijdens de behandeling vroeg ze me hoe Reiki werkt en ik vertelde haar over "universele levensenergie" maar ook vertelde haar over mijn geloof over Reiki gidsen.

Als ze een Helderziende was en aan de doden kon praten, vroeg ik haar om in een trance en proberen te "praten" om de gids die bezig was met haar knie. Tot mijn verbazing, Marie deed, en de meest verbazingwekkende 40 minuten van mijn leven begon toen ik had een volledige gesprek met mijn gids via haar.

Gedurende deze tijd vroeg ik veel vragen. Wie was mijn gids? Welke nationaliteit was hij in zijn vorige leven enz. Wij ook gevraagd wat mis was met mijn Marie knie. Hij zei dat de pijn en de zwelling waren te wijten aan een beetje van kraakbeen, die was gekomen af de patella (knieschijf) en was graven in het tibia bot. De gids zei dat hij zou kunnen zijn om zich te ontdoen van de pijn en de zwelling, maar kon niet het beetje kraakbeen verwijderen en dat chirurgie nodig zou zijn. Dit was het copy van cleef and arpels turquoise alhambra necklace geval. De pijn kan worden gecontroleerd, maar gehouden overkomst weerom.

Op een gegeven moment tijdens het gesprek zei mijn vriendin dat de gids was van plan om te werken op mij. Mijn aflopende dubbele punt was gedraaid en hij wilde het rechttrekken. Net voordat ze dit gezegd, had ik een pijn voelde aan de linkerkant van mijn dikke darm. A korte tijd later, een gorgelende geluid kwam uit mijn darmen en de pijn verdween. Mijn vriend zei dat de gids was klaar met mij en hij kwam terug om te werken aan haar. Ik was sprakeloos!

Uiteindelijk, de voorspelling is uitgekomen en mijn vriend moest gaan naar het ziekenhuis om het stukje van kraakbeen verwijderd. De chirurg die sprak met haar na de artroscopie zei: "Je had een stukje kraakbeen, die was gekomen af de knieschijf en was graven in uw tibia bot." Mijn vriend zei: "Ik weet.(maar weet uit te leggen hoe ze wist) "deze 40 minuten behoorden tot de meest verbazingwekkende in mijn leven en ze veranderde de manier waarop ik Reiki leren. Voor mij is de intelligentie in Reiki te wijten aan "Reiki gidsen".

Een meditatie Reiki aan uw gids

In mijn Reiki cursussen bied ik een eenvoudige meditatie voor studenten om te voldoen aan hun Reiki gids. Ik ben blij om te zeggen dat tegenwoordig de meeste doen. Voorafgaand aan de meditatie neem ik de studenten via een ontspanning. De meditatie reis neemt hen mee naar een prachtig strand met goudkleurig zand, een bos en een waterval waar hun gids op in hij mist wacht. Een eenvoudige maar zeer doeltreffende bemiddeling.

De emoties voelde door studenten die voldoen aan hun gidsen voor de eerste keer is zeer bevredigend om te getuigen.

Ik deze meditatie hebben opgenomen en nu bieden aan studenten, dus ze nu naar het in hun eigen huis luisteren kunnen.

Verwante artikelen in spirituele gebedsgenezing

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

De Never ending vragen over het heelal en haar bestaan

De vorming van het universum is een kwestie van mysterie. Tot datum zijn er verschillende speculaties over haar vorming en er is nog steeds onderzoek daarop. Dit is het onderwerp van belang voor verschillende doctoraten die op een missie over het begin van het heelal zijn. De theorie achter dit mysterie is toegenomen en dus is de complexiteit opgebouwd rond het.

Hoe spirituele genezing beter dan de traditionele genezing technieken is?

Spirituele genezing is een praktijk voor de behandeling van iemand die spirituele behandeling voor zijn of haar welzijn zoekt. Spirituele healing of soms genoemd als sjamanistische genezing wordt uitgevoerd door spirituele genezers, die het uitvoeren van genezing praktijken door middel van overdracht van energie die op lichaam werkt, geest en spirit die worden beschouwd als een eenheid die voor een goede gezondheid moet verzoenen.

Views: 1

Comment

You need to be a member of Bob Ford to add comments!

Join Bob Ford

© 2018   Created by The Fords.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service